Team Building Beograd – Laser Tag

Ukoliko ste u pretraživaču kucali team building Beograd, onda ste na pravom mestu. Laser tag team building jedna je od najpopularnijih team building aktivnosti u svetu, ali i kod nas.

Laser tag je okršaj laserskim puškama. Nije vam potrebna nikakva zaštitna oprema, jer je ova igra u potpunosti bezbedna i, za razliku od paintball-a, nema prljanja.

Sve što vam je potrebno od opreme za igranje jeste marker, odnosno infracrvena puška, i elektronski detektor pogodaka.

Ovo je brza i zabavna igra, puna adrenalina, koja razvija takmičarski duh, ali i oslobađa od stresa.

Laser tag team building u zatvorenom

Laser tag team building možete organizovati u našem posebno opremljenom indoor prostoru za team building-e, Areni Fun Factory.

Arena Fun Factory je moderno opremljen prostor od 400m2, koji pored laser tag arene sadrži i druge nesvakidašnje sportske aktivnosti kao što su:

  • laser maze (laserski lavirint);
  • veštačka stena;
  • streličarstvo;
  • paintball mete;
  • arkadne igre (basket, pikado, air hockey, stoni fudbal).

Pored zanimljivog sadržaja, tu je i kafić u kojem možete popiti piće. Ukoliko vam laser tag team building zvuči zanimljivo, razmislite i o Arena Fun Factory višeboju koji obuhvata sve gore navedene aktivnosti.

Naša specijalizacija

Fitness
Team building
Organizacije rođendana
Paintball

UPOZNAJTE NAŠ ORGANIZACIONI TIM

Arena se već skoro dve decenije bavi organizacijom team building-a trudeći se da u svoje ponude uključi ono što je na svetskom tržištu aktuelno i što donosi najbolje rezultate kada je team building u pitanju. Naši instruktori se stalno usavršavaju i uvek su tu da ispune sve vaše zahteve i zadovolje sve vaše kriterijume.

Miloš Dimitrijević

Team building direktor

Team building laser tag - Vlastimir Milinković

Vlastimir Milinković

Team building direktor

Team building laser tag - Slavica Bjelić

Slavica Bjelić

Team building koordinator

 

Za više informacija nas slobodno kontaktirajte. Stojimo vam na raspolaganju za sva vaša pitanja. Kontakt stranicu možete videti klikom na ovu rečenicu.