Team Building

U spektru ponuda koje se odnose na Team building i stvaranje dobrih kolegijalnih odnosa, efikasnijeg i produktivnijeg rada ljudskog resursa u jednoj kompaniji koji doprinosi boljoj komunikaciji između zaposlenih se dugo nije pojavilo ništa novo i uzbudljivije od vikend putovanja, kreativnih radionica, spa centara ili zajedničkog izlaska na večeru ili kako se naziva ta vrsta zabave – kolegijalni koktel.

Sportski klub Arena No 1 se već par godina unazad trudi da u svoje ponude uključi sve što je na svetskom tržištu aktuelno i što donosi najboje rezultate kada je Team building u pitanju, jer Team building nije druženje u slobodno vreme već način da se vide, razviju ili izvuku iz pojedinca one osobine koje mogu biti od koristi na određenom radnom mestu. U SK Arena No 1 već postoji značajan broj kompanijskih timova koji koriste naše paintball terene za razvijanje tim bildinga u svojim kompanijama a nekoliko kompanije se takmiči između sebe.

Jedan od trenutno najuzbudljivijih i najtraženijih vidova team bildinga u svetu je Laser tag. SK Arena No 1 od pre nekoliko godina u svoju ponudu uključuje i tu igru. Za razliku od paintball-a, Laser tag možete igrati na našim terenima ili gde god vi poželite. To može biti parking ispred Vaše poslovne zgrade, hodnici i kancelarije u samoj zgradi ili možete otići u šume Košutnjaka ili Ade ciganlije i igrati na otvorenim terenima u prirodi. Opremu za igranje ove uzbudljive i brze igre možete podići u našim prostorijama ili jednostavno naručiti putem telefona i mi vam dostavljamo opremu za dogovoreni termin.

Sve što Vam je potrebno od opreme za igranje Laser Tag-a je marker, odnosno infracrvena puška i elektronski detektori pogodaka. Za ovu igru Vam nije potrebna nikakva zaštitna oprema jer je Laser Tag potpuno bezopasna i čista igra. O načinu korišćenja puške i elektronskih detektora dobijate uputstvo uz opremu a za sva pitanja i nejasnoće su tu naši menadžeri koji Vam mogu dati dodatne informacije u vezi sa opremom. Na vama je da izaberete način i cilj igre (eliminacija protivničke ekipe, pronalaženje skrivenog blaga, hapšenje protivničkog vođe, osvajanje teritorije i dr). U svakom slučaju, koji god cilj izabrali, igra je brza, zabav na, puna adrenalina i pre svega igra koja veoma brzo izbacuje stres i nakupljenu negativnu energiju.

Naša specijalizacija

Fitness
Team building
Organizacije rođendana
Paintball

UPOZNAJTE NAŠ TIM

Mi smo tim posvećenih profesionalaca , spreman da uradi šta god je potrebno da vaš posao napreduje

Miloš Dimitrijević

Team building direktor

Team building laser tag - Vlastimir Milinković

Vlastimir Milinković

Team building direktor

Team building laser tag - Slavica Bjelić

Slavica Bjelić

Team building koordinator