Da li je Vašem detetu dosadila proslava rođendana u dečijim igraonicama? Želite nešto potpuno novo? Dođite da zajedno proslavimo rođendan Vašeg deteta! Jedini smo u gradu koji organizujemo ovakav vid proslave dečijeg rođendana! Sportski laser tag rođendan će biti nezaboravan događaj za Vaše dete koji će se prepričavati dugo.

Laser tag rođendani se sastoje od tri različite vrste aktivnosti:
– Laser tag igra
– Streličarstvo
– Gađanje iz paintball puške u mete

Uz svaku aktivnost kroz koju će deca prolaziti na rođendanu smo obezbedili prisustvo instruktora koji vode računa o bezbednosti dece i poštovanju pravila igara.

Laser tag je potpuno bezbedna igra poput Counter Strike-a. Zapravo puške ispaljuju laserske zrake koje puške suparničkog tima registruju, a rezultati se kompjuterski očitavaju u posebnom programu. Vaše dete će biti oduševljeno time što može da “uskoči” u svoj omiljeni lik iz video igre. Za uživanje u ovoj igri nije potrebna zaštitna oprema. Posle ove igre sledi kratak predah, odnosno pauza za hranu i osveženje, nakon čega će se mališani oprobati u veštini gadjanja iz luka strelom. Vaše dete će ispuniti svoju želju da gađa iz luka strelom i pretvoriti se u pravog Robina Huda. Nakon streličarstva, mališani će moći svoju preciznost da testiraju I kroz gađenje u mete iz paintball puške. To je aktivnost koja će ih definitivno oduševiti. Pola sata pred kraj rođendana ćemo poslužiti tortu. Ukupno trajanje rođendana je 2,5h. Potrudićemo se da svojom ljubaznošću I interesantnim sadržajima učinimo rođendan Vašeg deteta nezaboravnim.

U ponudi za proslave dečijih rođendana imamo dve vrste paketa:
Paket I (do 10-oro dece) – 16 100 rsd (laser tag+streličarstvo+gađanje u paintball mete+hrana i piće)
Paket II (do 20-oro dece) – 28 900 rsd (laser tag+streličarstvo+gađanje u paintball mete+hrana i piće)
Doplata po detetu:
Preko 10 oro 1610 rsd
Preko 20 oro 1445 rsd